Office12 | Coworking office - Meeting space - Event hub

PROBABLY THE BEST COWORKING IN THE CITY

COWORKING SPACE

SCROLL
office12 logo

WORK AS AN EXPERIENCE

Το Office12 – από το 2015 – είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος συνεργατικός χώρος που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις σε έναν δημιουργικό και καινοτόμο επαγγελματία ώστε να παραμένει συγκεντρωμένος, παραγωγικός και χαρούμενος. Αποστολή μας είναι, οι άνθρωποι που επιλέγουν το χώρο μας, να απολαμβάνουν τον χρόνο τους κατά την καθημερινή τους εργασία. Καθημερινά φιλοξενούμε ανθρώπους και ιδέες, οργανώνουμε εκδηλώσεις και workshops και βοηθούμε τα μέλη μας να προχωρούν μπροστά και να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον δημιουργώντας μια μικρή κοινότητα. Το Office12 αποτελείται από ένα open space χώρο, ιδιωτικά γραφεία, γραφεία για ομάδες 2-4 ατόμων, αίθουσα συσκέψεων και κουζίνα. Είναι 160 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα σύγχρονο ενεργειακά αποδοτικό κτίριο, με όμορφο περιβάλλον και μπαλκόνι με θέα που μπορεί κανείς να απολαύσει ενώ εργάζεται στο χώρο μας.

διάλεξε το δικό σου open space plan

Ένας σταθμός εργασίας στο open space χώρο μας είναι διαθέσιμος για εσένα. Το μόνο που απομένει είναι να επιλέξεις την διάρκεια!

Weekly pass

office12 calendar icon
60€/εβδομάδα 250€/μήνα
 • Καφές & τσάι
 • Γρήγορο internet
 • Ασφαλής αποθήκευση
 • Αίθουσα συσκέψεων χρήση 2 ωρών

Monthly pass

office12 calendar icon
220€/μήνα 220€/μήνα
 • Καφές & τσάι
 • Γρήγορο internet
 • Ασφαλής αποθήκευση
 • Αίθουσα συσκέψεων χρήση 8 ωρών

3-Month pass

office12 calendar icon
615€/3 μήνες 205€/μήνα
 • Καφές & τσάι
 • Γρήγορο internet
 • Ασφαλής αποθήκευση
 • Αίθουσα συσκέψεων χρήση 24 ωρών

λάβε την early bird προσφορά!

Κάνε την κράτηση σου 2 εβδομάδες νωρίτερα και κέρδισε 5% ΕΚΠΤΩΣΗ!

OFFERS

memberships of all sizes
so you can grow with us!

Team room για Startups – 3 Month Offer

20% έκπτωση
Διαθεσιμότητα 15/4 – 17/5

Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις το πρώτο σου προϊόν; Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστείς 3 μήνες για να κάνεις launch ένα prototype. Εμείς προσφέρουμε σε νέους επιχειρηματίες, developers και δημιουργικούς επαγγελματίες την δυνατότητα να δουλέψουν απερίσπαστοι σε ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας. Ενίσχυσε τη δουλειά σου, συνάντησε τους συνεργάτες ή τους πελάτες σου και διοργάνωσε την εκπαίδευση ή workshops για την ομάδα σου.

Free day για την Devstaff community

FREE
Διαθεσιμότητα 15/4 – 31/5

Είσαι μέλος του Devstaff community στο Ηράκλειο και αναζητάς χώρο εργασίας; Ξεκίνα με το Free day pass και βελτίωσε την επαγγελματική σου εμπειρία, χρησιμοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα γραφεία στο open space του Office12 μια φορά το μήνα.

3 day pass για την Devstaff community

25% έκπτωση
Διαθεσιμότητα 15/4 – 17/5

Είσαι μέλος του Devstaff community στο Ηράκλειο και αναζητάς χώρο εργασίας; Ξεκίνα με το 3 day pass και βελτίωσε την επαγγελματική σου εμπειρία, χρησιμοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα γραφεία στο open space του Office12.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Καφές & τσάι

Απόλαυσε στον χώρο μας νερό, καφέ & διάφορες επιλογές τσαγιού.

Γρήγορο internet

Redundant σύνδεση στο Internet με 3 load-balanced ADSL συνδέσεις, QoS, Wifi και ενσύρματο δίκτυο.

Πλήρης εξοπλισμός

Στο meeting room, στο open space ακόμα και στην κουζίνα, έχουμε όλα όσα θα χρειαστείς.

Ασφαλής αποθήκευση

Κλειδαριές και συρτάρια για να κρατήσεις τα ιδιωτικά σου αντικείμενα. Επιπλέον χώρος αποθήκευσης κατόπιν αιτήματος. Διατίθεται συναγερμός & CCTV.

Εκτύπωση

Υπηρεσία εκτύπωσης έως 50 σελίδες/μήνα και στη συνέχεια 5€/100σελίδες. Τηλεφωνική γραμμή από 25€/μήνα.

Καθαριότητα

Υπηρεσία καθαριότητας για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον καθημερινά.

Αίθουσα συσκέψεων

8 ώρες χρήσης της αίθουσας συσκέψεων κάθε μήνα και πρόσβαση σε εξοπλισμό παρουσίασης, όπως προβολέα, οθόνη 48 ιντσών, κάμερες web και πολλά άλλα.

Υγεία & Ασφάλεια

Μην ανησυχείς, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε καλύπτουμε!

Συνάντησε
το Local Tech Ecosystem

Γιατί το Ηράκλειο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσεις και να εργασθείς; Πολλοί επιχειρηματίες, ερευνητές και σπουδαστές συνεργάζονται σε ένα πανέμορφο μέρος με ποικιλία επιλογών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NEWS & EVENTS

Safely refactoring legacy code | HSCC

Not yet-another-refactoring-kata. This time we will talk about something we all have to battle against every day at work: legacy code! In this meetup we will handle legacy code cautiously, and plan our steps together to fully refactor and redesign.

Org Meetup for 2019 Q2 | Devstaff Meetup

Org meetups are where decisions are made and they are open for all DevStaff members to attend! You can bring up your own topics for the agenda or just attend to learn what it takes to run a meetup group for developers in Crete.

Τι είναι το coworking που κάνει θραύση παγκοσμίως;

Σήμερα το Coworking αποτελεί την πρώτη επιλογή επαγγελματικού χώρου για μια σειρά επαγγελματιών με προσανατολισμό στην τεχνολογία και τον δημιουργικό τομέα, όπως προγραμματιστές, γραφίστες, startups, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, σχεδιαστές κλπ.
office12 logo

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΜΑΣ

office12 address

Μιχαήλ Ηλιάδη 12

71409, Ηράκλειο

Ελλάδα

office12 address

9:00-20:00

ή και αργότερα κατόπιν συνεννόησης*