Υγεία & Ασφάλεια | Office12 Coworking - Meeting space - Event hub

Υγεία & Ασφάλεια

Το Office12 coworking space αναγνωρίζοντας την ευθύνη απέναντι στα μέλη του, φροντίζει ώστε να τα διατηρεί υγιή και ασφαλή. Θεωρούμε ότι η υγιεινή, η ασφάλεια και η ευημερία των μελών μας είναι ζωτικής σημασίας και παράλληλα αναγνωρίζουμε ότι ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων του Office12 ως δημιουργικού & συνεργατικού χώρου εργασίας. Προσδοκούμε στην συνεισφορά των μελών μας στη προσπάθεια μας για την προστασία της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας τους. Τα ακόλουθα μέτρα έχουν οριστεί για να διασφαλιστεί η Υγεία & Ασφάλεια των μελών μας:
Κουτί πρώτων βοηθειών
Πλήρως εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών. Παράλληλα στο χώρο φύλαξης του κουτιού θα βρείτε ένα φύλλο οδηγιών με πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση των βασικών περιπτώσεων ανάγκης. Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών στον αντίστοιχο Resident Guide.
Resident Guide: Πρώτες βοήθειες
Ανιχνευτές καπνού
Το Office12 διαθέτει εξοπλισμό ανίχνευσης πυρκαγιάς με ανιχνευτές καπνού που είναι συνδεδεμένοι με το σύστημα συναγερμού μας, για επιπρόσθετη ασφάλεια.
Resident Guide: Ανιχνευτές καπνού
Πυροσβεστήρας
Φροντίζουμε πάντα για την συντήρηση των πυροσβεστήρων που έχουν τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις του Office12. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να αξιολογήσετε μια πιθανή κατάσταση πυρκαγιάς και να χρησιμοποιήσετε έναν φορητό πυροσβεστήρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς στο αντίστοιχο Resident Guide.
Resident Guide: Τι να κάνω σε περίπτωση φωτιάς
Σχέδιο ασφάλειας
Έχουμε καθορίσει ένα σχέδιο διαφυγής και εκκένωσης του κτηρίου. Υπάρχουν ειδικές πινακίδες για τις εξόδους έκτακτης ανάγκης ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών μας σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλου σημαντικού περιστατικού.
Resident Guide: Σχέδιο ασφάλειας
Κατασκευή με ασφάλεια
Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ασφαλείς και υγιείς συνθήκες εργασίας για τα μέλη μας και γι ‘αυτό συνεχίζουμε να συντηρούμε τους χώρους μας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας.
Resident Guide: Κατασκευή με ασφάλεια

Resident Guides

Οδηγίες ασφαλείας στο χώρο εργασίας στην πανδημία του κορονοϊού COVID-19

Σε συνέχεια της κήρυξης της κρίσης του κορονοϊού σε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και βλέποντας τα μέτρα που λαμβάνουν στη γειτονική Ιταλία, όπως το κλείσιμο όλων των καταστημάτων, όπου συνάνθρωποι μας, το σύστημα υγείας και ολόκληρη η κοινωνία πλήττονται σφοδρά από τον ιό και δεδομένου ότι τα όποια μέτρα στην κρίση αυτή πρέπει … Continued

How to use the printer

Στο Office12 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Samsung Xpress SL-M2875 Laser Multifunction Printer - Ο παρακάτω οδηγός χρήσης παρέχει πληροφορίες για τη βασική κατανόηση και χρήση του μηχανήματος.

How to use the espresso machine

Στο Office12 μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ, χρησιμοποιώντας την μηχανή espresso - cappuccino που θα βρείτε στην κουζίνα μας - Μηχανή Delonghi Espresso - Βασικά χαρακτηριστικά