Προσφορά Black Friday - Open space | Office12 Coworking
black-friday-open-space
Offers » Προσφορά Black Friday – Open space

Προσφορά Black Friday – Open space

Προσφορά Black Friday 2019: Open space plans!

Αναζητάς λειτουργικό & άνετο χώρο εργασίας στο Ηράκλειο; Επωφελήσου από τις Black Friday προσφορές του Office12 και βελτίωσε την επαγγελματική σου εμπειρία άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα γραφεία εργασίας στο open space χώρο του Office12. Η προσφορά ισχύει έως 02 Δεκεμβρίου.

About Office12

Το Office12 – από το 2015 – είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος συνεργατικός χώρος που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις σε έναν δημιουργικό και καινοτόμο επαγγελματία ώστε να παραμένει συγκεντρωμένος, παραγωγικός και χαρούμενος.

Αποστολή μας είναι, οι άνθρωποι που επιλέγουν το χώρο μας, να απολαμβάνουν τον χρόνο τους κατά την καθημερινή τους εργασία. Καθημερινά φιλοξενούμε ανθρώπους και ιδέες, οργανώνουμε εκδηλώσεις και workshops και βοηθούμε τα μέλη μας να προχωρούν μπροστά και να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον δημιουργώντας μια μικρή κοινότητα.

Το Office12 αποτελείται από ένα open space χώρο, ιδιωτικά γραφεία, γραφεία για ομάδες 2-4 ατόμων, αίθουσα συσκέψεων και κουζίνα. Είναι 160 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα σύγχρονο ενεργειακά αποδοτικό κτίριο, με όμορφο περιβάλλον και μπαλκόνι με θέα που μπορεί κανείς να απολαύσει ενώ εργάζεται στο χώρο μας.

Παροχές

Καφές, τσάι & snacks

Απόλαυσε στον χώρο μας νερό, καφέ, διάφορες επιλογές τσαγιού και snacks.

Γρήγορο internet

3 load-balanced ADSL connections, QoS, Wifi & ενσύρματο δίκτυο.

Πλήρης εξοπλισμός

Στο meeting room, στο open space ακόμα και στην κουζίνα, έχουμε όλα όσα θα χρειαστείς.

ασφαλής αποθήκευση

Κλειδαριές και συρτάρια για τα ιδιωτικά σας αντικείμενα. Συναγερμός & CCTV.

εκτύπωση

Υπηρεσία εκτύπωσης έως 50 σελίδες/μήνα και στη συνέχεια 5€/100σελίδες.

Καθαριότητα

Υπηρεσία καθαριότητας για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον καθημερινά.

Περισσότερες πληροφορίες

Πολιτική απορρήτου & Όροι χρήσης
Η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι χρήσης έχουν ισχύ σε κάθε περίπτωση. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στη σελίδα Privacy Policy και στη σελίδα Terms and Conditions.

Ώρες & Μέρες εργασίας
Τα μέλη μας μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας καθημερινές (Δευτέρα με Παρασκευή) από τις 9:00 ως τις 20:00. Αν χρειαστεί να μείνει κάποιος περισσότερο μπορεί να μας ενημερώσει.

Υγεία & Ασφάλεια
Το Office12 είναι ένα πλήρως λειτουργικό γραφείο. Παράλληλα φροντίζουμε επιμελώς για την υγεία και την ασφάλεια των μελών μας. Μπορείς να δεις περισσότερα στο section Υγεία & Ασφάλεια.

Resident Guides
Έχουμε καταγράψει ορισμένους πολύ χρήσιμους οδηγούς για θα σε βοηθήσουν κατά την χρήση των υπηρεσιών μας. Μπορείς να δεις περισσότερα στο section Resident Guides.

Προσφορές

Προσφορά Black Friday – Open space

Αναζητάς λειτουργικό & άνετο χώρο εργασίας στο Ηράκλειο; Επωφελήσου από τις Black Friday προσφορές του Office12 και βελτίωσε την επαγγελματική σου εμπειρία άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα γραφεία εργασίας στο open space χώρο του Office12. Η προσφορά ισχύει έως 02 Δεκεμβρίου.

Προσφορά Black Friday – Team room

Αναζητάς λειτουργικό & άνετο χώρο εργασίας στο Ηράκλειο; Επωφελήσου από τις Black Friday προσφορές του Office12 και βελτίωσε την επαγγελματική σου εμπειρία άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα από τα γραφεία εργασίας για ομάδες του Office12. Η προσφορά ισχύει έως 02 Δεκεμβρίου.

3 day pass offer – Open space

Με το 3 Day Pass μπορείς να έχεις την δική σου θέση εργασίας και να αξιοποιήσεις τις παροχές του Office12 για 3 ολόκληρες ημέρες, δεν αφορά απαραίτητα διαδοχικές ημέρες εργασίας. Προσφέρουμε το 3 day pass στα 36€.
office12 logo

COME & VISIT

office12 address

Michael Iliadi 12

71409, Heraklion

Greece

office12 address

9:00-20:00

and later upon request*